HEJ VERDEN!

#makeuplook GREEN

Dette blogindlæg indeholder reklamelinks

Efter mange raseri anfald og (næsten) røg ud af ørene, er min nyeste IGTV endelig oppe! En IGTV som er filmet med min nye Sony-boy A5100. Jeg håber og ber’ lidt til den øverste, at mine film fremadrettet bliver overført smurt godt med smør, så de glider nemt over på telefonen fra kameraet.

Som nævnt i min IGTV ville jeg ligge billeder og links ind til de forskellige produkter som jeg brugte i videoen. Så her får du en lidt mere uddybende begrundelse for hvorfor jeg elsker at bruge de forskellige produkter og med tilhørende links. God fornøjelse!

Smashbox palette her / Smashbox Trio her / Smashbox øjenskyggeprimer her
(reklame for Smashbox)

Hvis du spørger mig, så er Smashbox de sejeste indenfor ØJENmakeup! Jeg kan lide mange brands, og jeg bruger også mange forskellige produkter fra forskellige brands. Men Smashbox kan noget særligt, de udvikler og føler nutidens tendenser og hvad der rør’ sig. Dermed ikke sagt at de også laver produkter, som jeg ikke liiiiige er fan af. Som fx deres nyeste foundation ‘Studio Skin 24H Full Coverage Foundation’, men det gør ikke produktet dårligt, den duer bare ikke til mine krav og behov. Men for at komme tilbage til de skønne produkter på billedet, så er det højtpigmenteret øjenskygger i både matte, shine og shimmer – Lad mig dog lige understrege, at det er ALLE Smashbox’ øjenskygger. På trods af hvor god kvaliteten på deres øjenskygger er, kan de selvfølgelig altid blive bedre og mere holdbare. Sidder du fx med øjenlåg som fedter meget og din øjenmakeup ligger sig altid i globelinjen som en stor fed streg, så skal du selvfølgelig eje ’24 Hour Shadow Primer’ fra Smashbox – Det er en primer som kan bruges til alle øjenskygger, også fra andre brands, den fremhæver pigmenterne og gør at din øjenmakeup ligger flawless i 24 timer.

L’Oréal Mascara her / Dior Primer her

Jeg har fortalt det her, men det er den ultimative bedste duo til mine øjenvipper! Ifht primers under din normale mascara, så kan det godt svare sig at betale lidt mere for kvalitet – Fordi lets face it.. Kvalitet og pris hænger som oftes sammen. Jeg påfører Dior 3D Maximizer på begge øjne, før jeg påfører L’Oréal Unlimited. Så der er max 5-10 sekunder, imellem primer og mascara. Jeg kender flere som lader ders primer tørre HELT, før deres normale mascara påføres – Her skal man prøve sig frem og finde ud af hvad der fungere bedst for ens vipper.  ‘Unlimited’ fra L’Oréal er en drugstore vare der som regel ligger i prislejet 99-139kr, hvilket er en ganske fornuftig pris for en mascara. Jeg har altid været tilhænger af Shiseido, Chanel, Dior og andre selektive brands i mange år. Men Unlimited fra L’Oréal har vundet mit hjerte og mine vipper!

Dior Lip Maximizer her

Jeg skifter holdning og interesse om læbestift, lipgloss, shine, matte og you name it, rigtig tit. De seneste par måneder har jeg været ret så vild med at bruge ‘Lip Maximizer’ fra Dior. Læberne får den fineste glans, samtidig med at de bliver plejet med fugtgivende ingredienser. Den indeholder små kugler af hyaluronsyre som giver læberne langvarig volume. Den fåes i flere forskellige farver, men 001 Pink er min favorit! Hvis ikke du kender den, er du altså nødt til at prøve den. Den er sååå lækker!

Nå… Men jeg er glad for at du har set min nyeste film, som jo egentlig til at starte med, skulle være et makeup look til hverdag i grønne nuancer – Det blev måske til et liiiidt mere festligt look med metallic grønne nuancer, men altså hvem tæller? Jeg er vild med det! Det håber jeg også du er. Som nævnt i videoen, ønsker jeg at høre fra DIG og hvilke farver DU synes at jeg skal lave et nyt makeuplook med. Jeg har en masse ideer til kommende julefrokoster – Men jeg synes der mangler lidt til hverdag, og ikke kun brune nuancer – Det er altså FOR kedeligt og jeg har gjort det alt for meget..!

Well.. Jeg håber du læste med så langt og at du får en fantastisk aften!

Vi ses derude!

1 kommentar

  • Stine VR

    ELSKEDE videoen, Sarah! Du er ski’e god til at forklare og vise teknikkerne med øjenskygge, så man faktisk får mod på at forsøge selv! Jeg vil vildt gerne vide, hvad de to “mindre” Smashbox pensler, du brugte til henholdsvis det yderste V på øjenlåget og i øjenkrogen, hedder? Måske har jeg misset det? Hehe.

    Glæder mig til næste video! Og et grønt look med matte farver vil jeg også SÅ gerne se! 😍

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HEJ VERDEN!