HEJ VERDEN!

HEJ VERDEN!

Ja så var der lige et kæmpe stort smil på din skærm, og det er ikke engang påtaget! Der er faktisk en sjov historie bag, mit første møde med en anden instagrammer, Frederikke Therese, som normalt holder til i København. Hun er her bag kameraet, og hun er indbegrebet af HUMOR og i de mange timer vi var sammen, grinte jeg nok 99% af tiden og tissede et par dråber tis i bukserne. SHIT happens. Men nok om det! Jeg er tilbage på bloggen, eller.. En ny blog! Lasse fra Bloggersdelight i Aarhus har designet denne smukke blog (jeg har selvfølgelig valgt farverne :-D) til mig, og nu kan jeg sådan helt ægte komme igang igen. Jeg har overvejet længe og nu brainstormet ret meget, for at finde frem til hvad jeg ville bruge min blog til og hvorfor egentlig en blog? ..igen?

Jeg ser bloggen her som en mulighed for at udfolde mig skriftligt, noget som jeg i min folkeskole tid, var sindssygt god til. Jeg fik høje karakter i dansk, og var faktisk sikker på at jeg skulle gå forfatter- og/eller digtvejen. Men som du nok kan regne ud nu, skete det ikke. Sporten overtog efter folkeskolen, hvor jeg spillede håndbold på højt plan og beautybranchen begyndte at blive rigtig, rigtig spændende. For at vende tilbage til hvorfor jeg starter en blog igen, så er det fordi jeg mangler et sted udover min instagram, hvor jeg fx. kan uddybe anmeldelser af produkterne eller eventuelle nyheder, hvor der skal nørdes lidt i ingredienser. Jeg vil gerne skrive og uddybe mere om mit liv og hverdag efter stress, jeg vil gerne dele mit nye selvstændige liv og udfordringer såvel som fordelene der følger med. Jeg synes det kunne være fedt at have et sted, hvor der måske var links til de forskellige styles i et tryout, eller makeupprodukter til et makeuplook. Jeg har mange ideer og jeg ser mange muligheder!

Så kort sagt.. Så håber jeg at DU, hvad end du kigger med her for første gang eller om du følger med på instagram i forvejen – vil følge med her på bloggen og læse de indlæg jeg kommer til at lave.

TAK FOR JER!

 

3 kommentarer

  • Stine VR

    Tillykke med (gen)åbningen af din blog, søde Sarah! Du er virkelig en inspiration, og det giver derfor vildt god mening i mine øjne, at du gerne vil tilføje en platform til dit virke, som muliggør mere dybdegående indhold på skrift. Så kæmpe thumbs up for dig og dit nye liv som selvstændig. Jeg glæder mig til også at følge med herinde!
    Alt godt din vej.

    Mange hilsner,
    Stine

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • sarahfrost11

      Hej Stine.
      Tusind tak for din dejlige kommentar – Det gør mig SÅ glad, at Du kan se meningen i at jeg ‘udvider’ med en ekstra platform. Jeg er mega exited for at du også vil følge med herinde på bloggen! Håber du får en skøn aften <3

      Kærligst, Sarah

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej, dette er en kommentar.
    For at komme i gang med at moderere, redigere og slette kommentarer, skal du gå til kommentarskærmbilledet i kontrolpanelet.
    Kommentaravatarer kommer fra Gravatar.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HEJ VERDEN!